12654460_10153445202944779_3955505092643390119_nJag heter Henrik Andersson och är 23 år gammal. Jag bor i Hörby kommun, Skåne – inom vilken jag valt att engagera mig politiskt sedan några år tillbaka för Socialdemokraterna. Till vardags studerar jag på Malmö Högskola till gymnasielärare inom ämnena Matematik och Naturkunskap. Det bör tilläggas att jag är en inbiten fotbollssupporter – och då är det självklart Manchester United och Malmö FF som gäller!

Jag har under flertalet år tillbaka varit engagerad inom det socialdemokratiska ungdomsförbundet (SSU) där jag bland annat haft uppdrag som ledamot av Skånedistriktets styrelse och engagerad som initiativtagare till – och sedermera med diverse styrelseuppdrag för den lokala klubben i Hörby.

Sedan valet 2014 är mitt engagemang koncentrerat för partiet i kommunpolitiken i Hörby, som gruppledare för partiet i kommunfullmäktige. Har även förmånen att ha uppdrag som ordinarie ledamot i kommunstyrelsen och barn- & utbildningsnämnden. Att få vara med i processen från att gå från arbete i opposition till majoritet och dessutom få uppleva ett synnerligen välfungerande blocköverskridande samarbete har givit mig många och stora lärdomar vilka jag tar med mig framgent.

Den här bloggen är tänkt att vara ett sätt för mig att uttrycka och sprida åsikter – men även ett sätt för er läsare att få del av det spännande som man som förtroendevald faktiskt får vara med om. Ni är välkomna att kontakta mig på nedan listade sociala medier och även via kontaktformuläret som finns länkat uppe i menyn.

Med hopp om trevlig läsning. Allt gott.

Henrik Andersson

sannasrumse-facebook-pack6-darkgrey  sannasrumse-twitter-pack6-darkgrey  sannasrumse-instagram-pack6-darkgrey  sannasrumse-pinterest-pack6-darkgrey  

Annonser